Hogyan válasszuk ki a legjobb matracot a szexhez

Hogyan válasszuk ki a legjobb matracot a szexhez

Olyan termékeket is tartalmazunk, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hasznosak az olvasóink számára. Ha ezen az oldalon található linkeken keresztül vásárol, akkor kis jutalékot kereshetünk. Itt van a folyamatunk.

Az emberek gyakran vásárolnak matracot az alvás javítása érdekében. Azonban az aktív szexuális élettartamú emberek is megfontolhatják, hogy a matrac milyen jól fog teljesíteni szexelve.

Ebben a cikkben kiemeljük azokat a tényezőket, amelyeket az embernek figyelembe vehet, amikor olyan matracot vásárolhat, amely a legjobban megfelel a szexuális életigényüknek. Felsoroljuk a szex legjobb matracjait is.

Figyelembe veendő tényezők

Amikor egy személy matracra vásárol, számos tényezőt figyelembe vehetnek. A piacon széles körű anyagok, stílusok és ártartományok közül választhat.

Matracok, amelyek jól működnek a szexben, olyan jellemzőkkel rendelkeznek, amelyeket egy személy megfontolhat.

Ezek magukban foglalják a gúnyolódást, a zajcsökkentést, a szilárdságot és azt, hogy mennyire könnyű megtisztítani a matracot.

Bounciness

A jó szintű visszapattanással rendelkező matrac támogatja a kényelmes, ritmikus mozgást. A goromba matrac gyorsan átalakul, miután egy személy összenyomja azt, ahelyett, hogy elnyeli az ütést.

Ez megkönnyítheti az emberek mozgását, miközben különféle szexuális pozíciókat próbálnak.

Válasz

Egy matrac, amely gyorsan reagál a helyzetváltozásokra, kényelmesebbé teheti a szexet.

Néhány habmatracok hosszabb ideig tarthatnak a helyzetváltozások reagálásához, ami megnehezítheti a mozgást vagy az egyensúlyt.

Zajvezérlés

Ha valaki szobatársakkal vagy családtagokkal él, vagy ha vékony falakkal vagy közeli szomszédokkal rendelkező épületben élnek, akkor hasznos lehet, ha nem készít egy matracot zaj a mozgással.

A habmatracok általában csendesebbek, mint a rugókat vagy tekercseket tartalmazó matracok.

Edge Control

Az élvezérlés arra utal, hogy a matrac mennyire tartja fel, amikor egy személy a szélén vagy annak közelében tömöríti.

A jó élvezérlés elősegítheti, hogy a matrac támogatja a szex helyzetét, amely magában foglalja a matrac szélének használatát. Ez fontos lehet mind a kényelem, mind a biztonság szempontjából.

Lágy élekkel rendelkező matracok, amelyek a szélén lévő ember súlya alatt összenyomódnak, nem megfelelőek bizonyos nemi helyzetekhez.

szilárdság

Az ember matracának kényelmesnek kell lennie az alváshoz és a szexhez.

tanácsos mérlegelni egy matracot, amely enyhíti a nyomáspontokat mindenféle szex és alvási helyzet szempontjából. Az ezzel a tulajdonsággal rendelkező matracok tartják a hátát, a csípőt, a vállát, a térdét és a könyökét, hogy a szex vagy az alvás során fájjon.

testtömeg

Az ember testtömege meghatározhatja, hogy a matrac milyen típusú típusú. A matracnak egyenletesen el kell osztania a nyomást a testben, hogy megakadályozzák a fájdalmas nyomáspontok kialakulását.

Néhány általános ajánlás a különféle alvóképes matractípusokra vonatkozóan a következő:

  • A 130 font alatti (lb) súlyú emberek fontolóra vehetik a lágy matrac használatát.
  • A 130–230 font súlyú emberek előnyösek lehetnek egy közepes matrac használatából.
  • A 230 font feletti súlyú emberek fontolóra vehetik a szilárd matrac használatát.

A megfelelő szilárdság kiválasztása segít megakadályozni, hogy a matrac megereszkedjen vagy túl merev legyen. A megereszkedés okozhatja a gerinc alvás közbeni igazítását, és a túl kemény felület extra nyomást gyakorolhat a csípőre és a vállra.

Könnyű tisztítás

A testi folyadékok és kenőanyagok valószínűleg a matracra kerülnek a szex közben.

Matracvédő használata, amely megakadályozza a folyadékok feljutását a matracra, megkönnyítheti a matrac tisztaságát. A törülközők lerakása egy másik egyszerű módja annak, hogy megakadályozzák a folyadékok matracra való belépését.

A 2014. évi tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy a bukás száradása szignifikánsan csökkentette a kórházi textíliákon maradt baktériumok számát, összehasonlítva az önmagában, még a viszonylag forró mosási hőmérsékletekkel (60–70 ° C).

Azt is kijelentette, hogy a baktériumok több mint egy hónapig képesek túlélni a szöveten, ami azt sugallja, hogy fontos a száraz ágynemű mosása és leesése, és a matrac tisztán tartása a szex után.

Hőmérsékleti szabályozás

A test hűvös tartása éjszaka szerepet játszik a jó alvásban.

A Nemzeti Alvó Alapítvány kijelenti, hogy a hűvösebb hőmérsékletek javíthatják az alvásminőséget.

A testhőmérséklet általában szex közben emelkedik, így segíthet az embereknek a szex alatt és utáni hűvös maradni, hogy olyan matracot kapjon, amely eloszlatja ezt az extra hőt.

Milyen matractípust választhat?

habrétegekből álló matracok lehetnek csendesebbek, mint a rugókkal készítettek, de a habmatracok nem megfelelőek azok számára, akik alvás közben melegnek érzik magukat.

Ugyanakkor egy hűtőhab matrac, például egy gélbe infúzióval rendelkező hab, segíthet a hőt a testtől.

A vastagabb matracok korlátozhatják a szexpozíciókat, amelyek megkövetelik, hogy egy vagy több ember felálljon. Az embernek gondoskodnia kell arról, hogy a matrac minden felhasználó magasságához és súlyához alkalmas legyen.

4 A szex legjobb matracja

A fenti tényezők figyelembevételével itt van négy matrac, amelyek segíthetnek az embereknek biztonságosan és kényelmesen élvezni a szexet.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a cikk írója nem kipróbálta ezeket a termékeket. Az összes bemutatott információ tisztán kutatási alapú.

saatva klasszikus matrac

saatva klasszikus matrac egy belsejű matrac. Ez azt jelenti, hogy jó szintű visszapattanást eredményez, és gyorsan reagál a mozgásra.

A matrac két rétegű tekercsrugót kínál. Az alapréteg 416 acéltartótekercsekből áll, amelyek a matracot tartósan és ellenállóvá teszik a megereszkedésnek.

A matrac harmadik rétege magában foglalja az egyénileg becsomagolt acél tekercseket, amelyek szerint a Saatva válaszol a mozgásra és a test körvonalaira.

A nagy sűrűségű habból is beépített éltámasz is van, amely megakadályozza a matrac széleit a megereszkedést. Ez fontos a szexpozícióknál, amelyek megkövetelik az ágy szélének használatát.

Három szilárd lehetőség van erre a SAATVA matracra: puha, közepes cég és cég. A két magassági lehetőség 11,5 hüvelyk és 14,5 hüvelyk.

Brooklyn ágynemű Aurora hibrid matrac

A gyártó szerint a Brooklyn Bedding Aurora hibrid matrac segíti a felhasználókat. Hat réteggel rendelkezik: négy réteg habbal, egy rétegre csomagolt tekercsekkel és egy hűtőszövet -felső.

A vállalat márkás Copperflex habjának 1,5 hüvelykes rétege nyomáspont-enyhítést kínál. Ennek a rézbe infundált habnak antimikrobiális tulajdonságai vannak, és elősegíti a test hőjét.

A vállalat szerint a Copperflex hab is segíti a Wick nedvességét a bőrtől, és nyitott sejtes szerkezete ösztönzi a gyors nedvesség felszabadulását a matracból.

Ez segíthet csökkenteni a matracban a hő felhalmozódását, ami a szexet és az alvást kényelmetlenné teheti.

Brooklyn ágynemű aurora hibrid itt megvásárolható.

layla memóriahab matrac

layla memóriahab matrac kizárólag memóriahab rétegeket használ. Ez egy nagyon csendes matracvá teszi, amely alkalmas azoknak az embereknek, akik magánszemélyeket akarnak tartani.

A rézgélt tartalmazó memóriahab antimikrobiális és hőt húz a testből. A gél feszültséggel reagál a nyomásra. Ez támogatja a testet a mozgás során, de még mindig jól érzi magát.

A hab többi rétege megnövekedett légáramot kínál a matracon keresztül, hogy a felhasználók hűvösek legyenek. A társaság szerint a rétegek zónázott kényelmi területeket is létrehoznak, és mozgásátvitel -vezérlést kínálnak.

A cég ezt a matracot úgy tervezte, hogy minimalizálja a visszapattanást, ami hasznos lehet azoknak a könnyű alvóknak, akik a mozgással könnyen felébrednek. Ez a tulajdonság azonban csökkentheti a nemi mozgás könnyűségét.

Egy ember megfordíthatja ezt a layla matracot, mert két oldal van aludni: szilárd és lágy oldal.

Ezért meg lehet változtatni a matrac oldalát, amelyet az ember alváshoz és szexhez használ. Ez mind kényelmi, mind higiéniai okokból hasznos lehet, bár a matrac megfordítása némi munkát igényelhet.

layla memóriahab matrac online vásárolható.

Awara organikus luxus hibrid matrac

A latex matracok pattogóak lehetnek, mint a memóriahabok, de lehet, hogy nem olyan goromba, mint a tavaszi matrac. Az Awara organikus luxus hibrid matrac természetes hab és új -zélandi gyapjúval hab- és tekercsrugókat használ.

Van egy 4 hüvelykes (in) réteg természetes Dunlop latex hab, amelyet a cég gumi fákból forrásból forrásból származik. Az Awara webhely szerint ez a réteg vastagabb, mint a szokásos hibrid matracokban.

A tekercsréteg 9 vastag, és egyedileg becsomagolt tekercseket tartalmaz, amelyeket a vállalat úgy tervezett, hogy reagáljon a test kontúrjaira, és nyomástéspontot és támogasson a gerinchez. A tekercsek a habmatrac alatt is visszapattannak.

A matrac felső rétege természetes anyagokat használ, mint például Új -Zéland gyapjú és organikus pamut. A társaság azt állítja, hogy ezek az anyagok természetesen szabályozzák a hőmérsékletet, és távolítják el a nedvességet a testtől.

Ez segíthet a felhasználóknak az alvás és a szex során hűvösnek tartani.

awara organikus luxus hibrid matrac online vásárolható.

Összegzés

A matracnak kényelmesnek kell lennie alvás és szex során.

A szexhez legmegfelelőbb matracok típusai visszapattanást és nyomáspont -enyhítést kínálnak. Segítenek az embernek a szex alatt és utáni hűvösségének tartásában is.

Ha egy embernek minimalizálnia kell a matrac zaját, a habmatrac segít csökkenteni a mozgás zaját. Másrészt, a habmatracok nem kínálják azt a gúnyolódást, amelyet egyesek a szex alatt akarnak. Ez az oka annak, hogy egy ember választja -e egy habmatracot, a preferenciáitól és igényeitől függ.

Függetlenül attól, hogy milyen matrac típusát választja, érdemes gyakran mosni az ágyneműjét, ügyelve arra, hogy szárazra dobja, hogy megszabaduljon a baktériumoktól. Fontolhatják a védő matrac borítójának használatát is.

  • Szexuális egészség/STDS
  • Alvás/alvási rendellenességek/Álmatlanság

Az orvosi hírek ma szigorú beszerzési irányelveket tartalmaznak, és csak a szakértői áttekintett tanulmányokból származnak , tudományos kutatóintézetek, orvosi folyóiratok és egyesületek. Kerüljük a tercier referenciák használatát. Összekapcsoljuk az elsődleges forrásokat – beleértve a tanulmányokat, a tudományos referenciákat és a statisztikákat – az egyes cikkekben, és felsoroljuk azokat a cikkek alján található források szakaszban is. Többet megtudhat arról, hogyan biztosítjuk, hogy tartalmunk pontos és aktuális legyen a

szerkesztői politika elolvasásával.